მეღვინეობის შესახებ
ეს მეღვინეობა, რომელიც 2014 წელს დაფუძნდა, მდებარეობს საქართველოს აღმოსავლეთ ნაწილში, კახეთის რეგიონში, სოფელ მანავში. მეღვინეობა წარმოადგენს საშუალო ზომის საწარმოს, რომელიც ნაწილობრივ იყენებს საკუთარი ვენახებიდან მიღებული ყურძნის მოსავალს და ფოკუსირდება კახური მწვანის ჯიშსა და მანავის ტერუარზე. მეღვინე - გიორგი ჯმუხაძე, კონსულტანტი მეღვინე - დავით ჩიჩუა.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
13.5%
ფერი
- ოქროსფერი
არომატი
- მწიფე ხილი
- ჩირი
გემო
- ჰარმონიული
ტექნოლოგია
- ქვევრი
ჯიში
- კახური მწვანე
ადგილი
- მანავი
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
ეს მეღვინეობა, რომელიც 2014 წელს დაფუძნდა, მდებარეობს საქართველოს აღმოსავლეთ ნაწილში, კახეთის რეგიონში, სოფელ მანავში. მეღვინეობა წარმოადგენს საშუალო ზომის საწარმოს, რომელიც ნაწილობრივ იყენებს საკუთარი ვენახებიდან მიღებული ყურძნის მოსავალს და ფოკუსირდება კახური მწვანის ჯიშსა და მანავის ტერუარზე. მეღვინე - გიორგი ჯმუხაძე, კონსულტანტი მეღვინე - დავით ჩიჩუა.